maandag 16 augustus 2010

2 nieuwe artikelen

Ook vandaag zijn er weer twee nieuwe artikelen van mij geplaatst.

Op love2bemama over http://www.goedeschooltas.nl/. Daar heb je echt veel keuze uit verschillende tassen voor kids! Eline en Iris zouden helemaal weg zijn van de tassen met Prinses Pinky Queeny. Even onthouden!

En op lofonline over collega's die om verschillende redenen zich ergeren aan werkende ouders. Uit eigen ervaring weet ik dat je als ouder niet zo flexibel bent en dat je soms onverwachts niet kunt werken (zeker bij zieke kinderen). Maar ik snap de andere kant eigenlijk ook wel. Waarom zou jij last moeten hebben door de persoonlijke keuzes van jouw collega's? Zeker zolang werkgevers nog niet open staan voor flexibele werktijden, houd je deze ergernissen. Pas als een werkgever gaat kijken wat het resultaat is, ongeacht tijd of plaats van het werk, kunnen collega's dat onderling ook gaan doen! Dan verdwijnt het verschil misschien nog niet maar de irritatie is een stuk minder. Ouders hebben dan veel meer mogelijkheden om onverwachte gebeurtenissen op te vangen.

En weet je wat nu grappig is? Sinds ik thuis ben, heb ik één zorg minder. Ik hoef me niet druk te maken over wat ik allemaal moet regelen als er een kind ziek wordt. En wat denk je: in al die tijd is alleen Iris 1 dag ziek geweest.

http://love2bemama.com/?p=2569
http://www.lofonline.nl/?ac=postviewer-15-1&postid=1590

Geen opmerkingen:

Een reactie posten